Souhlas s pravidly soutěže- Valentýn Mila


Soutěž " Valentýnská soutěž Mila" 

Podmínky akce

  1. Pořadatel a podmínky
    1. Pořadatelem akce „Soutěž Valentýnská soutěž Mila“ (dále jen Akce) je BURDA International, spol. s r.o., IČO: 15273598, se sídlem Praha 3, Přemyslovská 2845/43, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod C 1405 (Pořadatel).
    2. Akce se řídí těmito podmínkami a Obchodními podmínkami Pořadatele http://burda.cz/cs/pro-ctenare/podminky-soutezi-a-predplatneho . Před účastí na Akci se musíte seznámit s těmito podmínkami, Obchodními podmínkami a Zásadami ochrany soukromí https://burda.cz/zos/Zasady-ochrany-soukromi.pdf
  2. Partneři Akce
    1. I.D.C. Praha, a.s. se sídlem Kubánské náměstí 1391/11, Vršovice, 100 00 Praha 10, Česká republika, IČ: 25725319  (Partner1)
    2. Revolta s.r.o.,  se sídlem Praha 7 - Holešovice, Dukelských hrdinů 972/20, PSČ 17000 , Česká republika,  IČ: 27167518 (Partner2)
  3. Kdo se může soutěže účastnit a kdo může vyhrát?
    1. Soutěžícím se může stát každá fyzická osoba, starší než 18 let, s korespondenční adresou v ČR, která souhlasí s těmito podmínkami Akce.
    2. Z Akce jsou vyloučeny osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k Pořadateli, Partnerům Akce či k dalším subjektům pověřeným zajištěním této Akce či plnění výhry této Akce a dále osoby, které jsou ke kterékoliv z takových osob ve vztahu osob blízkých.
    3. Výhercem se stane soutěžící, který splnil podmínky účasti v Akci a byl vybrán porotou Pořadatele.
  4. Co může soutěžící vyhrát?
    1. Celkem 3 výherci – obdrží po jednom kuse produktový balíček Mila oplatek a  ErgoMixx BOSCH s nástavcem na vakuování a rotující mísou, celková cena jednoho ks výhry je 3 677kc ( třitísícešest setzedmdesátkorunčeských) 
    2. Každý vybraný účastník může vyhrát jedenu ze tří výher         
  5. Jak se může soutěžící soutěže zúčastnit?
    1. Účastník se do akce přihlásí na webové stránce www.apetitonline.cz a to nejpozději do data uvedeného na stránce pomocí přihlašovacího formuláře. Pořadatel si vyhrazuje právo měnit datum ukončení přihlašování do soutěže.
    2. Akce – kompletní soutěž probíhá na webové stránce www.apetitonline.cz  v termínu leden - únor  2022
    3. Účastník zadá do přihlašovacího formuláře jméno, příjmení a adresu své osoby a poskytne další informace požadované ve formuláři.
  6. Jak se rozhodne o výherci?
    1. Výherce vybere porota určená Pořadatelem. Pořadatel je oprávněn složení poroty kdykoliv změnit dle svého uvážení.
    2. Výherce bude informován písemně, e-mailem nebo telefonicky dle volby Pořadatele a dále může být zveřejněn, jak je to uvedeno v obchodních podmínkách.
  7. Informace od Vás a záznamy
    1. Při účasti v Akci se účastník zavazuje poskytnout Pořadateli vyprávění nebo jiný popis v rámci registračního formuláře. Pořadatel i Partneři mohou takové vyprávění nebo popis zveřejnit nebo ho jiným způsobem použít v neomezeném rozsahu a všemi způsoby, k účelům souvisejícím s Akcí a její propagací či propagací Pořadatele a Partnerů a mohou u něj uvádět jméno a obec účastníka. Poskytnutí vyprávění nebo jiného popisu je bezplatné.

Přihlášením do Akce dává účastník svolení Pořadateli i Partnerům k zachycení své podoby a k užití jejích osobnostních atributů, zejména v rozsahu jména, podoby, podobizny a zvukových a zvukově obrazových záznamů soutěžícího, to vše k užití v neomezeném rozsahu a všemi způsoby, k účelům souvisejícím s Akcí a její propagací či propagací Pořadatele a Partnerů Akce. U záznamu lze uvádět jméno a obec účastníka. Svolení je uděleno bezplatně.