Souhlasím s podmínkami soutěže o kurz vaření Catlers Leou Siekel Skálovou


  1. Pořadatel a podmínky
    1.  Pořadatelem soutěže kurz vaření Catler s Leou Siekel Skálovou, tradiční česká kuchyně v Akademii Grosseto v Praze Průhonicích (dále jen Soutěž) je BurdaMedia Extra s.r.o., IČO: 15273598, se sídlem Praha 3, Přemyslovská 2845/43, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod C 1405 (Pořadatel).
    2.  Akce se řídí těmito podmínkami a Obchodními podmínkami Pořadatele dostupnými z burda.cz/dokumenty. Před účastí na Akci se musíte seznámit s těmito podmínkami, Obchodními podmínkami a Zásadami ochrany soukromí dostupnými rovněž z burda.cz/dokumenty.
  2. Partneři Akce
    1. FAST ČR a.s., U Sanitasu 1621, Říčany 251 01
  3. Kdo se může soutěže účastnit a kdo může vyhrát?
    1. Soutěžícím se může stát každá fyzická osoba, starší než 18 let, která souhlasí s těmito podmínkami Akce.
    2. Výhercem se stanou soutěžící, kteří splnili podmínky účasti v Akci a byl vylosován pořadatelem.
  4. Co může soutěžící vyhrát?
    1. Soutěžící může vyhrát voucher na kurz vaření Catler s Leou Siekel Skálovou v termínu 18.4.- 22.5.2024
  5. Jak se může soutěžící soutěže zúčastnit?
    1. Soutěžící se do soutěže přihlásí do formuláře na https://forms.burda.cz/vas-ag nebo naskenuje QR kód, který bude v tištěném časopisu. Pořadatel si vyhrazuje právo měnit datum ukončení přihlašování do soutěže.
    2. Soutěžící zadá do přihlašovacího formuláře informace požadované ve formuláři.
  6. Jak se rozhodne o výherci?
    1. Výherce budou vylosováni ze všech soutěžících, kteří splnili podmínky účasti.
    2. Výherce budou  informováni písemně, e-mailem nebo telefonicky dle volby Pořadatele a dále může být zveřejněn, jak je to uvedeno v obchodních podmínkách.
    3. Pokud výherce výhru odmítne, bude jinak jemu náležející výhra nabídnuta dle uvážení Pořadatele některému ze soutěžících. Pokud se postupem dle tohoto článku nepodaří předat výhru ani náhradnímu výherci, Pořadatel výhru neudělí. Výherci nemají nárok na jakékoli náhradní plnění.
    4. Z účasti na Akci může být dle uvážení Pořadatele vyloučena osoba, která zneužije či poruší tyto podmínky nebo poškodí oprávněné zájmy Pořadatele, a to bez nároku na jakoukoliv kompenzaci.
  7. Zpracování osobních údajů
    1.  V souvislosti s účasti na Akci budou zpracovávány osobní údaje soutěžících, jak je to popsáno v Zásadách ochrany soukromí dostupnými z burda.cz/dokumenty.
  8. Změny podmínek
    1. Pořadatel si vyhrazuje právo nahradit deklarované výhry výhrami obdobného typu a odpovídající hodnoty a měnit podmínky předání výher v případě, že výhry nebude mít v příslušnou dobu k dispozici tak, aby mohly být výhercům předány alespoň náhradním způsobem. Výhry v této Akci nelze směnit za hotovost, ani není možné požadovat vydání jiné výhry, než která je Pořadatelem stanovena.
    2. Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv změnit tyto podmínky, případně Akci částečně nebo zcela zrušit, přerušit nebo prodloužit, bez udání důvodu. účastník v takovém případě nemá nárok na jakékoli odškodnění či vypořádání. V případě změny těchto podmínek informuje Pořadatel o takové změně účastníka na webových stránkách, kde byla vyvěšena předchozí verze podmínek nebo emailem nebo SMS zprávou. Účastník je povinen se se změnami podmínek seznámit.