Souhlas s pravidly soutěže Světa Ženy Tvář 2024


Soutěž Tvář Světa ženy

Pravidla soutěže a podmínky akce: Soutěž Tvář Světa ženy 2024
(dále jen Podmínky)


1. Pořadatel a Podmínky
1.1. Pořadatelem Soutěže Tvář Světa ženy (dále jen Akce) je BurdaMedia Extra IČO: 15273598, se sídlem Praha 3, Přemyslovská 2845/43, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod C1405 (Pořadatel).

1.2. Akce se řídí těmito Podmínkami a Obchodními podmínkami Pořadatele dostupnými z burda.cz/dokumenty. Před účastí na Akci se musíte seznámit s těmito Podmínkami, Obchodními podmínkami a Zásadami ochrany soukromí dostupnými rovněž z burda.cz/dokumenty.

2. Partneři Akce
2.1. Partnerem Akce je společnost Unilever ČR, spol. s r.o., Voctářova 2497/18, 180 00 Praha 8 – Libeň, IČO 18627781, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod C 303253/MSPH, společnost Marks and Spencer Czech Republic, a.s., Jemnická 1138/1, Michle, 140 00 Praha, IČO 64949974, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod C 303253, a společnost Gabriella Salvete s.r.o., Thámova 137/16, Karlín, 186 00 Praha, IČO 28148959, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod C 105548 (Partneři Akce).

(Partneři Akce).

3. Kdo se může soutěže účastnit a kdo může vyhrát?
3.1. Soutěžícím se může stát každá fyzická osoba, starší než 18 let, která souhlasí s těmito Podmínkami Akce.

3.2. Z Akce jsou vyloučeny osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k Pořadateli, Partnerům Akce či k dalším subjektům pověřeným zajištěním této Akce či plněním výhry této Akce a dále osoby, které jsou ke kterékoliv z takových osob ve vztahu osob blízkých.

3.2. Výhercem se stanou tři soutěžící, kteří splnili podmínky účasti v Akci a byli vybráni Pořadatelem Akce. 

4. Co mohou soutěžící vyhrát?
4.1.  Výherci (3) se zúčastní dne 20. listopadu 2024 redakčního focení a stanou se tvářemi fashion story časopisu Svět ženy, vydání 01/25. Přesný čas a místo (Praha) bude upřesněno přímo s výherci. Od Partnerů akce získají oblečení nebo doplňky značky Marks & Spencer v min. hodnotě 2000 Kč, a kosmetické balíčky od Gabriella Salvete v min. hodnotě 1500 Kč, Dove v hodnotě 500 Kč a Tresemmé v min. hodnotě 500 Kč.

5. Jak se může soutěžící soutěže zúčastnit?
5.1. Soutěž probíhá od 18. 9. - 12. 11. 2024.

5.2. Soutěžící se do soutěže přihlásí na webové stránce forms.burda.cz/tvar2024, a to nejpozději do 12. listopadu 2024, pomocí soutěžního formuláře. Pořadatel si vyhrazuje právo měnit datum ukončení přihlašování do soutěže.

5.3. Soutěžící zadá do přihlašovacího formuláře jméno, příjmení, e-mailovou adresu, telefonní číslo a adresu své osoby a poskytne další  informace požadované ve formuláři, včetně zodpovězení uvedené soutěžní otázky a potvrzení termínu focení, který je 20. listopadu 2024.

5.4. Soutěžící připojí k přihlašovacímu formuláři i svoji aktuální a originální fotografii (portrét nebo postava). Zároveň se zavazuje nahrát takovou fotografii, která je jeho vlastní, tak aby nedošlo k porušení nebo dotčení práv třetích osob, aby nebyly dotčeny oprávněné zájmy třetích osob, zejména právo na ochranu osobnosti fyzických osob.

6. Jak se rozhodne o výherci?
6.1. Výherci budou vybráni Pořadatelem Akce, a to ze všech soutěžících, kteří splnili podmínky účasti, zaslali svoji fotografii, odpověděli na soutěžní otázku a potvrdili, že jim vyhovuje termín focení ve dne 20. listopadu 2024.

6.3. Rozhodnutí Pořadatele Akce a výsledky budou známy nejpozději do 15. 11. 2024 na webové stránce forms.burda.cz/tvar.

6.4. Výherci budou informování e-mailem nebo telefonicky dle volby Pořadatele. Výherci mohou být zveřejněni, jak je to uvedeno v obchodních podmínkách.

6.5. V případě, že se výherce nemůže z jakýchkoliv důvodů účastnit focení 20. listopadu 2024 nárok na výhru propadá a vítězem se stává další soutěžící v pořadí. 


7. Informace od Vás a záznamy
7.1. Při účasti v Akci se účastník zavazuje poskytnout Pořadateli příspěvek, vyprávění nebo jiný popis v rámci registračního formuláře. Pořadatel i Partneři mohou takové vyprávění nebo popis zveřejnit nebo ho jiným způsobem použít v neomezeném rozsahu a všemi způsoby, k účelům souvisejícím s Akcí a její propagací či propagací Pořadatele a Partnerů a mohou u něj uvádět jméno a obec účastníka. Poskytnutí vyprávění nebo jiného popisu je bezplatné.

7.2. Výherci se zúčastní redakčního focení fashion story, které se koná 20. listopadu 2024. Přihlášením do Akce dává soutěžící svolení Pořadateli i Partnerům k zachycení a užití jejich osobnostních atributů, zejména v rozsahu jména, podoby, podobizny a zvukových a zvukově obrazových záznamů soutěžícího, to vše k užití v neomezeném rozsahu a všemi způsoby, k účelům souvisejícím s Akcí a její propagací či propagací Pořadatele a Partnerů Akce. Zejména pak v titule Svět ženy, na www.svetzeny.cz a sociálních sítích Světa ženy, stejně jako u Partnerů Akce. U záznamu lze uvádět celé jméno a obec soutěžícího. Svolení je uděleno bezplatně.

8. Zpracování osobních údajů
8.1. V souvislosti s účasti na Akci budou zpracovávány osobní údaje soutěžících, jak je to popsáno v Zásadách ochrany soukromí dostupnými z burda.cz/dokumenty.

9. Závěrečná ustanovení
9.1. Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv změnit tyto podmínky, případně Akci částečně nebo zcela zrušit, přerušit nebo prodloužit, bez udání důvodu. Účastník v takovém případě nemá nárok na jakékoli odškodnění či vypořádání. V případě změny těchto Podmínek informuje Pořadatel o takové změně účastníka na webových stránkách, kde byla vyvěšena předchozí verze Podmínek nebo emailem nebo SMS zprávou. Účastník je povinen se se změnami Podmínek seznámit. 

9.2. Pořadatel může v případě sporu posoudit a s konečnou platností rozhodnout, zda se může účastník Akce zúčastnit. Pořadatel má právo vyloučit kteréhokoli soutěžícího či jiného účastníka z Akce v případě, že by porušoval Pravidla, jednal v rozporu s dobrými mravy či jakýmkoli způsobem poškozoval dobré jméno Pořadatele, Partnerů Akce či ostatních soutěžících či jiných účastníků. Pořadatel má také právo vyloučit takovou osobu, která je z těchto činností důvodně podezřelá. Pozvánku na Akci či výhru v soutěži nelze směnit za hotovost nebo požadovat vydání jiné hodnoty, než je stanovena Pořadatelem. Účast na Akci není zpoplatněna ani podmíněna nákupem produktu Pořadatele Akce. Pořadatel nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při organizaci akce a neodpovídá za žádné škody způsobené účastí na Akci či soutěži ani výhrami soutěži nebo v souvislosti s nimi.

9.3. Podmínky Akce nabývají účinnosti dnem jejich zveřejnění na webových stránkách Burda International CZ. Veškeré právní vztahy vznikající na základě nebo v souvislosti s Podmínkami Akce a využitím výhry se řídí právním řádem České republiky. Přihlášením do Akce, zejména odesláním přihlašovacího formuláře, vyjadřuje soutěžící souhlas s těmito pravidly a zavazuje se jimi řídit a respektovat je. Je-li nebo stane-li se některé z ustanovení Podmínek neplatným nebo neúčinným, namísto těchto neplatných ustanovení nastoupí takové ustanovení, jehož smysl se co nejvíce přibližuje hospodářskému účelu neplatného či neúčinného ustanovení.

9.4. Neplatností nebo neúčinností některého ustanovení není dotčena platnost a účinnost ostatních ustanovení.

9.5. Obecná pravidla marketingových soutěží naleznete na http://burda.cz/cs/pro-ctenare/obecna-pravidla-marketingovych-soutezi

 

Praha 1. 9. 2024